Teljes létszámban a Jászberény ellen a Körmend

2016. február 05., 19:11 szerző: Németh Zsolt fotós: Szendi Péter
komment
Körmend - A férfi kosárlabdázók élvonalának 17. fordulójában a JP-TOP COP Jászberény együttesét fogadja az Egis Körmend szombaton, 18 órától.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Két idegenbeli vereség után hazai pályán találnának vissza a korábbi útra a piros-feketék, akik az időközben Fürstenfeldbe igazolt Luka Katura nélkül, de hosszú idő után újra Cole Dickersonnal a soraikban készültek az újabb találkozóra.

A körmendiek amerikai légiósa, Cole Dickerson december 19-én, a Szolnok elleni győztes meccsen játszott utoljára. Négy kihagyott bajnoki után szombaton újra pályára léphet. Fotó: Szendi Péter

- Másfél hónap után először történt meg, hogy a hét utolsó három napján már a teljes kerettel együtt dolgozhattunk. - mondta Teo Csizmics, a piros-feketék vezetőedzője. - Dickerson öt hete nem edzett, sokat kivett belőle a betegség, amin átesett, de biztosan pályára fog lépni. Hogy mennyi időt tud ott tölteni, azt még nehéz megmondani, meglátjuk. A legfontosabb, hogy végre ő is együtt tudott gyakorolni a két új játékosunkkal, hiszen neki erre még nem volt lehetősége. Az ő visszatérése azért is fontos, mert nélküle sokszor kellett olyan felállásban játszanunk, amelyben több játékos sem a megszokott posztján szerepelt. Katura és Ferencz is volt, hogy négyest játszott, de Tóth Norbert sem mindig az igazi helyén kellett, hogy helytálljon. Az egyértelműen látszik, hogy napról napra jobban megy a közös munka, haladunk az újbóli összeszokás útján. Tudom, hogy ezt senki sem szeretni hallani, de továbbra is azt mondom, hogy türelemre van szükségünk, keményen dolgozunk a céljainkért. Minden csapat életében bekövetkezhetnek hullámvölgyek. Nem lebecsülve a Jászberényt, de szombaton is egyértelműen a győzelemre játszunk. Számos mérkőzésüket kielemeztük. Két nagyon fürge, sokat vállaló kisemberük van, és náluk szerepel a korábbi holland ellenfelünk, a Groningen egykori centere, Sherman is. Nem rossz csapat a Jászberény, még akkor sem, ha épp a tabella utolsó helyén áll jelenleg. Ugyanakkor biztos vagyok abban, hogy sokkal jobban fogunk játszani, mint legutóbb Kecskeméten, el sem tudok mást képzelni, mint hogy győzelemmel ajándékozzuk meg szurkolóinkat.

Németh Zsolt

2016. február 05., 19:11 szerző: Németh Zsolt fotós: Szendi Péter

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...