Sport

2017.04.20. 19:40

Újra vízbe szállnak

Szombathely - A vízilabda OB I/B-s felsőházi rájátszás első fordulójában szombaton 16.30-as kezdéssel a Fedett Uszodában az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a BVSC-Zuglót fogadja.

Pum András

Három hete ért véget a kétcsoportos másodosztályú vízilabda-bajnokság alapszakasza, szombaton pedig indul a felsőházi rájátszás. Mindkét ág első négy helyezettje kvalifikálta magát, az egymás elleni eredményeiket viszik magukkal - az első helyezett jut az OB I-be. A B csoport élén záró AVUS az A csoport negyedik helyén végzett BVSC-Zuglóval csap össze az első fordulóban. A szombathelyiek 12, a vendégek hat pontot hoztak magukkal a play-offba.

- A hosszú szünet után magam is kíváncsiam várom, milyen formában leszünk szombatra - mondta Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője. - Az ünnepek után kedden edzettünk először, a fiúk feltöltődve vágtak bele a munkába. Szerdán és csütörtökön az ASI-val és az U17-es válogatottal kétkapuztunk Budapesten. Akadnak még hibák, látszik a meccshiány is, de éppen azért kötöttük le ezeket a mérkőzéseket, hogy a bajnokikra kijavítsuk őket. Pénteken odahaza edzünk, majd megbeszélés, szombaton pedig jöhet a meccs. Nehéz találkozóra számítok a BVSC ellen, amely rakkolós, fiatal csapat, kiegészülve egy-két rutinosabb vízilabdázóval. De természetesen nem lehet más célunk, mint a győzelem. A sérült Úr Valér kivételével valamennyi játékosomra számíthatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!