Sportvilág

2017.08.04. 16:41

Győztes találat - Az Illés Akadémia támadója döntött

TELKI Az Illés Akadémia-Haladás támadója, Burai Erik szerezte a magyar U17-es válogatott gólját Horvátország ellen.

Pum András

A magyar U17-es labdarúgó-válogatott két döntetlennel - Horvátország (2-2), Csehország (0-0) - várta a Telki Kupa utolsó, Szlovákia elleni mérkőzését. Az első félidőben mindkét kapu előtt több helyzet maradt ki. Szünet után rátett egy lapáttal a Szélesi Zoltán szövetségi edző vezette magyar csapat. Az 50. percben egy bal oldali szögletet az Illés Akadémia játékosa, Burai Erik fejelt a hálóba.

Burai Erik szerezte a magyar gólt Fotó: Illesakademia.hu

A 74. percben a szintén szombathelyi Tóth-Gábor Kristófot rántották le a tizenhatoson belül, a büntetőt a sértett a jobb kapufára lőtte. Az Illés Akadémia játékosai közül Nyíri Vince és Tóth-Gábor Kristóf végig a pályán volt, Burai Erik kezdőként 68 percet futballozott, Nyári Patrik a félidőben állt be. A magyar együttes győzelmével öt ponttal a második helyen végzett, a szintén ötpontos Horvátország jobb gólkülönbségének köszönhetően megnyerte a tornát. Harmadik Csehország, negyedik Szlovákia. A torna legjobb kapusa Ásványi Balázs lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!