Szentgotthárd

2014.08.18. 14:21

Irodát avatott és képviselőjelölteket mutatott be a Jobbik Szentgotthárdon

Szentgotthárd – Hétfő délután a Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatta jelöltjeit, valamint sort kerítettek Bana Tibor országgyűlési képviselő irodájának a megnyitására is.

Bajdó Bettina

Bana Tibor országgyűlési képviselő, a Jobbik Vas megyei elnöke a sajtótájékoztató elején azt hangsúlyozta, hogy ezer szállal kötődik a városhoz, ezért nem szeretné, ha a település a fideszes mutyikról lenne híres. A képviselő utalt a kézilabdacsarnok ügyére, valamint a városi sportreferens kinevezése körüli visszásságokra. Elmondta: azt szeretné, ha elkötelezett, lokálpatrióta képviselők dolgoznának az itt élők boldogulásáért. Kiemelte, hogy a leendő polgármester személyétől függetlenül vérfrissítésre van szükség a képviselő-testületben, világnézetre való tekintet nélkül fiatal, aktív, tettre kész embereknek kell bejutniuk. A Jobbik Lábodi Gábor helyi elnököt, Weidl Ferenc helyi alelnököt és Gyarmati Gergelyt indítja az októberi választásokon, valamint elképzelhető, hogy független, de változást akaró személyeket is támogatni fognak kívülről.

Lábodi Gábor hangsúlyozta, hogy kivizsgálják és nyilvánosságra hozzák az önkormányzatok vagyonfelélésének, eladósodottságának, hátrányos szerződéskötéseik visszásságait, különösen körültekintő vizsgálatot folytatnak a fürdő, a szálloda és a sportcsarnok ügyében. A helyi elnöktől Weidl Ferenc vette át a szót, aki rábakethelyi lakosként elsősorban a városrészeken élőket kívánja képviselni a testületbe kerülését követően. Gyarmati Gergely pedig elsősorban Szentgotthárd egészségügyi ellátásának fejlesztését, modernizálását tűzte ki célul.

A jelöltek bemutatása után hivatalosan is megnyílt Bana Tibor Hunyadi utcai irodája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!