Szépségverseny

2009.10.26. 09:50

Szeptember szépe sminktetoválásra szeretné beváltani nyereményét

Sminktetoválásra váltja be ötvenezer forint értékű szépségápolási utalványát a váti Biliczki Edina, lapunk második szépségversenyének szeptemberi győztese.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Lapunk második szépségversenyének szeptemberi fordulóját Biliczki Edina nyerte. A váti lány 438 szavazatot kapott olvasóinktól.

Szeptember szépe éppen munkából, kényelmes, sportos öltözékben érkezett a Lívia Szépségszalonba, ahol dr. Hende Lívia tulajdonostól átvehette ajándékát, az ötvenezer forint értékű szépségápolási utalványt.

A fiatal lánynak szép a bőre, a szemöldökét festeti, és bármennyire is strapás a munkája, mindig szakít időt arra, hogy a reggeli indulás előtt kisminkelje magát. Persze tudni kell azt is, hogy Edina nem szokványos női foglalkozást űz: egy autóalkatrész-kereskedésben dolgozik.

Az ő feladata a megrendelt alkatrészek kiszállítása, így szinte egész nap jön-megy és pakol. Így aztán munkanapokon általában sportosan öltözik, nadrágban és sportcipőben jár. Persze azért a divat sem hagyja hidegen: most éppen a lila-korszakát éli. 

És hogy mire váltja be az ötvenezer forint értékű szépségápolási utalványt? Kiderült, hogy az ő fejében is az motoszkált, amit dr. Hende Lívia ajánlott neki: Edina ugyanis régóta kacérkodik a sminktetoválás gondolatával. Nos, úgy tűnik, most elérkezett a megfelelő alkalom.

A szépségszalon tulajdonosa első lépésként a szemhéjak tetoválását javasolta, és rögtön meg is nyugtatta Edinát, hogy a szalonban végzett Long-Time-Liner  professzionális sminktetoválás abszolút fájdalommentes, a kezelés sem vérzéssel, sem duzzanattal, sem pedig hegképződéssel nem jár. További garancia, hogy a kezelést orvos végzi.

- A szemhéjak alsó és felső részének pigmentálása kihangsúlyozza, nagyítja  a  szemeket, és kellően kiemelné Edina kék szemeit, és növelné kifejező- erejét. A szempillák sűrűbbnek, a kicsi szemek  nagyobbnak tűnnek, a szempillák közötti fekete vonal pedig sűríti a szempillákat  sorolta a szemhéj tetoválásának előnyeit dr. Hende Lívia. Edinát nem is kellett sokáig győzködni, főleg, amikor azt is megtudta, hogy az eljárásnak köszönhetően három-öt évig letudhatja a reggeli sminkelést és a napközbeni apró korrigálásokat.

- Edina szemöldöke fest- ve van, szép és  egyenletes, ahhoz egyelőre nem nyúlnánk - folytatta a szalon tulajdonosa.  Közben szeptemberi győztesünk már az ajaktetoválásnál alkalmazható árnyalatokat bemutató  prospektust böngészte.

 

- Az ajaktetoválás a sminktetoválás magasisko- lája, amelyet csak a Long-Timer-Liner technológiával lehet hibátlanul művelni. Az ajkak esetében háromféle megoldás közül választhatnak a hölgyek. Van, aki csak a száj kontúrvonalát szeretné hangsúlyosabbá tenni, a közbenső megoldás a félsatír, míg a teljes ajaksatír frissen rúzsozott száj benyomását kelti - sorolta a lehetőségeket a szalon tulajdonosa, aki Edinának mindenképpen halványabb, rózsaszínes árnyalatot javasolna.

Az elfoglalt, egész nap dolgozó  lány számára már csak a kezelések időpontja okozott némi fejtörést, ám hamar kiderült, hogy emiatt sem kell aggódnia: a kezelések ugyanis egy-egy meghosszabbított ebédidő alatt elvégezhetők.

Távozás előtt Edina még kapott néhány megszívlelendő jó tanácsot dr. Hende Líviától. Hiszen bármilyen szép a bőre, az őszi szeles időjárás - illetve a fűtés - könnyen kiszáríthatja a bőrt, így - mint mindenkinek - ebben az időszakban neki is a szokásosnál több figyelmet kell fordítania a hidratálásra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!