Szombathely

2015.03.01. 15:50

Ladik: beszállás!

Szombathely - A Vas Népe ismét meghirdeti Ladik médiavetélkedőjét, amelyre 7. és 8. osztályos diákok jelentkezését várjuk.

Nagy Ildikó

Kilencedik alkalommal hirdeti meg népszerű médiavetélkedőjét általános iskolások számára a Vas Népe. Akárcsak a korábbi években, ezúttal is 7. és 8. osztályos diákok jelentkezését várjuk, akik ötfős csapatot alkotva bizonyíthatják majd médiaismereti tudásukat.

A vetélkedő akárcsak a korábbi években most is négy fordulóból áll majd. Első lépésként a mai lapszámunk 8. oldalán található totót és az alatta lévő jelentkezési lapot kell kitölteni és március 10-éig beküldeni a Vas Népe szerkesztőségébe (9700 Szombathely, Széll K. utca 40.)

Azoknak a csapatoknak, amelyek helyesen töltik ki a totót, a második fordulóban egy feladatlap kérdéseit kell megválaszolniuk. Az írásos fordulókon legjobban teljesítő öt csapat vehet részt a Ladik vetélkedő megyei döntőjén, amit eddig minden évben Szombathelyen az Agora - Gyermekek Házában rendeztünk meg. A megyei forduló győztese a régiós döntőn Fejér, Veszprém és Zala megye legjobb csapatával versenyezhet a 100 ezer forintos fődíjért.

A Ladik régiós döntőjét tavaly a gyöngyösfalui általános iskola csapata nyerte meg, reméljük, az idén is jól szerepelnek a vasi csapatok.

Címkék#Ladik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!