Utazó

2015.11.10. 22:02

Szerelmesek: irány a siófoki Mala Garden! (x)

A legtöbb szerelmespár Valentin nap környékén kerekedik fel és megy el egy pár napos kényeztető pihenésre, legtöbbször egy wellness hotelbe.

Olyankor zsúfoltak a szállodák, a Valentin napi szobafoglalások már januárban megtörténnek, apró szívecskékkel, ajándékokkal, plüss macikkal, malomkeréknyi rózsacsokrokkal ünneplik a hagyomány szerint a szerelmesek napját.

Ez mind nagyon szép, de miért is ne lehetnétek Ti azok, akik egy soron kívüli Valentin napot iktattok be, és már most, ősszel megszöktök a külvilág elől, és elutaztok egy csodaszép, őszi kirándulásra, hogy megünnepeljétek a ti saját Valentin napotokat? Amit ugye nem is kell ünnepelni, hanem elég azt megélni

Csak Te és Ő, ti ketten, elzárva a külvilágtól egy gyönyörű, romantikus helyen, ami nem mellesleg bali sziget fülledt, erotikus hangulatát idézi. Itt a lehetőség, a vénasszonyok nyara bőven kínál lehetőséget. Ha ti is szeretnétek egy különleges kaland részesei lenni, akkor útra fel, és meg se álljatok a Balaton partig! Ha ki akarjátok próbálni, meg akarjátok ízlelni Bali távoli hangulatát, most elég csak Siófokig utaznotok, és garantált élményben lesz részetek!

Siófokon, az Aranyparton találjátok a Mala Garden hotelt , melynek miliője Balit varázsolja ide nektek, mind hangulatában, színvilágában, konyhájában a mesés Balin érezhetitek magatokat! Nem kell oda utaznotok, Bali szinte házhoz jön nektek! Ugye milyen jól esne a fárasztó, egyre hűvösebb, szürkébb hétköznapok után egy kicsit feltöltődni, és elmenekülni kettesben a kedveseddel a külvilág elől?

Otthon hagyni a munkát, a kollégákat, a családot, gyerekeket a nagyira bízni, otthon hagyni szülőket, anyóst-apóst, és egy kicsit élvezni az életet? Nagy, kiadós séták kéz a kézben a Balaton parton, vagy csak gyönyörködni a tó háborítatlan szépségében, a víztükrön meg-megcsillanó, táncoló fénysugarakban, nézni a vadkacsák békés úszkálását, az északi part távoli dombjait.

Egy-egy kiadós séta után egy könnyű ebéd, vagy egy frissítő tea, kávé a Mala Garden Hotel cukrászda és kávézójában, a Mandara Café & Lounge-ban. Aztán pedig irány a wellness, ahol testet-lelket melengető szauna, infrakabin vár benneteket, majd megmártózhattok a hűsítő medencében, vagy éppen kettesben élvezhetitek a jaccuzzi testet és vért pezsdítő vízsugármasszázsát. Gondolj csak bele! Te és ő, kettesben a pezsgőfürdőben! Hát nem mesés?

Amit eddig csak a TV-ben láttál, az most egy szempillantás alatt valóra válhat, és Valentin nap nélkül is eltölthettek kettesben egy forró hétvégét a legszebb, legkülönlegesebb Balaton parti hotelben !

Gyerünk, ne kérdezz semmit, lepd meg a kedvesed egy hosszú hétvégével ebben a Bali hangulatú hotelben, a siker garantáltan nem marad el! A kellemes programok, és kényeztetés mellett még egy eredeti thai masszázzsal is meglepheted őt, vagy akár mindkettőtöket, mely felteszi a koronát a páratlan szépségű hétvégére. Sőt, a masszázst kettesben folytathatjátok a kifogástalan eleganciát sugárzó lakosztályotokban is egy üveg pezsgő és egy tál eper társaságában!

Ne várj februárig, hagyj fel a tradíciókkal! Szervezd meg már most kettőtök saját Valentin napját, és bújjatok el a világ elől a balatoni Bali hangulatú hotelben! Minden adott ahhoz, hogy néhány csodálatosan szép, emlékezetes napot töltsetek el egy hangulatos, elegáns hotelben, mely gyönyörű környezetben fekszik, és mindezzel hozzájárul a páratlan élményekhez, amit kettesben élhettek át egy mesebeli, őszi hétvégén, a mesebeli Mala Gardenben !

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!