Vasi bulvár

2016.02.08. 21:18

Bennfentes: Vasi rendezvények plusz érdekességei

Kőszegen a Concordia Barátság Énekegyesület a Jurisics-vár lovagtermében, a Vas Megyei Műszaki Bál pedig a városközponti hotelben zajlott. Sárváron katolikus bál volt. A vasi önkormányzat böllérversenyén is jártunk, Szarvaskenden - az egyensapka lenyűgöző, megmutatjuk!

Pajor András

Közös csapatban

Bár először képviseltette magát a megyei rendőrség és a NAV közös csapata a szarvaskendi gasztrofesztiválon, máris sokan emlegették zseniálisan sikerült disznótorosukat. A képen dr. Tiborcz János dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány, dr. Fekete Attila, a NAV megyei igazgatója és Mehlhoffer Tamás, lapunk digitális főszerkesztője áll a NAV-Police nevű közös stand előtt.

Mosolygós hangulat

A kámoni katolikusok bálján visszafogott eleganciával, de töretlen jókedvvel mulatott Koczka Tibor alpolgármester és felesége, Gabriella. Számos vasi bálon összefutottunk már velük, és úgy látjuk, alaposan kiélvezik a rövid szezont: szeretnek együtt táncolni.

A hitük is segíti őket

Több mint egy évtizede háziasszonya és szervezője a város legnagyobb báli eseményének, a sárvári keresztény bálnak dr. Szalainé Horváth Judit – férje, dr. Szalai Ferenc pedig hűséges segítője egész év során számos egyéb programnak is, melyek középpontjában mindig a ragaszkodás, a hitben való közös élet áll.

Született böllérek

Szombathely csapata nem kért professzionális segítséget a böllérversenyen, a résztvevők, köztük több politikus egészen jól boldogult: az orjaleves teljesen hibátlan lett például. Egy koccintás a sátorból Hende Csaba és Kecskés László között, a háttérben Illés Károly.

Évtizedek óta szeretik egymást

A sárvári keresztény bálon ajándékot kapott az a házaspár, amelynek az esküvője a legrégebben zajlott. Lantos Attila és felesége negyvenöt éve házasodtak össze. Megkérdeztük, hogy mi a titka a tartós együttélésnek: azt vallják, hogy a szép és hosszú házasság titka a tolerancia, a hit és a végtelen szeretet – ez a három dolog segítette át őket a hosszú és gyakran valóban nem könnyű, máskor azonban boldogsággal teli év(tized)ek során.

Titokban megcsodálta feleségét

A múlt hét is, a jövő hét is a kemény munka ideje, most azonban csak bulizunk a feleségemmel együtt – mosolygott Takács András építészmérnök, a VMÉK Etikai- és Fegyelmi Bizottságának elnöke. Feleségét egész este csodálta, mert szerinte meseszép ebben a ruhában – árulta el nekünk.

Elsőként táncoltak

Nem csak szórakozásból állt a műszaki bál a főszervezőnek, Ábrahám Ferencnek. A Vas Megyei Építész Kamara elnöke és felesége, Judit is igen jól táncolnak: ez azért kihagyhatatlan volt számukra az idei bálon is. A nyitótáncot is ők adták.

Egyensapka és összeszokott csapat

Kőszeg elképesztő rutinnal gyártotta a hagyományos toros fogásokat Szarvaskenden. Jobbról Huber László polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!