Vasi foci

2015.05.01. 17:51

Fontos bajnoki vár a Viktóriára

Szombathely - A női labdarúgó NB I. alsóházi rájátszásának 4. fordulójában vasárnap 15 órakor az ötödik Viktória-Trend Optika FC a hatodik helyen álló Feminát fogadja.

Pum András

Múlt heti újpesti győzelmével a Viktória bebiztosította, hogy az 5–6. helyért mérkőzhet az alsóházi rájátszás után, vasárnap pedig elérheti, hogy nála legyen a pályaelőny. Amennyiben a szombathelyiek legyőzik a Feminát, a hátralévő két forduló eredményétől függetlenül az ötödik helyről várhatják a két nyert mérkőzésig tartó párharcot. Az első körben 1-1-et játszott a két csapat a fővárosban.

– Minden meccsen nyerni akarunk, vasárnapi sikerünkkel bebiztosíthatjuk pályaelőnyünket – ezért is fontos lenne győzni – mondta Bánfalvi Attila, a Viktória vezetőedzője. – Nemrég játszottunk a Feminával, rutinos, jó játékosok alkotják, Szeitl személyében válogatott belső védővel, futsalos lányokkal. Ettől függetlenül verhetőek. Marsai, Vörös sérült, Magyarics családi elfoglatság miatt nem játszik, Ferencsik pedig az U15-ös csapat edzőjeként debreceni tornán vesz részt.

Összeállítás: Dömsödi – Kun, Manhart, Balogh, Magyar – Harsányi, Csidei, Kiss Zs. – Szakonyi, Siklér, Dénes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!