Vasi foci

2014.04.18. 14:36

FTC–Viktória a Magyar Kupa elődöntőjében

Szombathely - A női labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében vasárnap 15 órakor a Viktória-Trend Optika FC az FTC vendége lesz. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

A bajnokság alapszakaszában a Viktória 3-1-re nyert a fővárosban, míg Szombathelyen a zöld-fehérek diadalmaskodtak 2-1-re. A kupában mindkét együttes két akadályt vett eddig, az FTC Csepelen 14-1-re nyert, az Astrát odahaza 5-2-re verte. A szombathelyiek Pécsett 5-0-ra, Szegeden pedig 4-3-ra győztek.

– Itt állunk a nagy lehetőség kapujában, kupadöntőt játszani ugyanis nem minden játékos életében adatik meg – fogalmazott Mitterstiller Csaba, a Viktória trénere. – Remélem, valamennyi labdarúgóm számára kellő motivációt jelent ez a tény, és ezt a pályán be is bizonyítja. Az FTC hemzseg az U19-es válogatott játékosoktól, ambiciózus ellenfél. Jövő hétvégén a bajnokságban is összecsapunk, ha egy jótündértől kívánhatnék, akkor azt kérném, hogy a kettő közül a kupameccset mindenképpen nyerjük meg. Összeállítás: Dömsödi (Földes) – Tischler, Ferencsik, Tóth, A. (Manhart), Vörös(Tóth A.) – Szakonyi, Marsai, Harsányi, Vörös (Magyarics) – Nagy D., Németh L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!