Vasi foci

2015.04.17. 16:40

Győzni akarnak a lányok

Szombathely – A női labdarúgó NB I. alsóházi rájátszásának második fordulójában vasárnap 15 órakor a Viktória-Trend Optika FC a Szegedi Boszorkányokat fogadja.

Pum András

Az első fordulóban a Viktória U17-es válogatottjainak írországi Európa-bajnoki elitkörös szereplése miatt elhalasztotta a Femina elleni idegenbeli meccsét. Vasárnapi ellenfele, a sereghajtó Szeged ellen az alapszakaszban Szombathelyen 8-1-re, idegenben 4-0-ra nyert a vasi gárda, amely ezúttal is a meccs esélyese. A szegediek a rájátszás első fordulójában 1-0-ra kikaptak Újpesten, jelenleg öt pontjuk van, a Viktóriának 13.

– Ami a céljainkat illeti a rájátszásban: szeretnénk minél több meccset megnyerni, és megelőzni az előttünk álló Feminát, de legrosszabb esetben is megtartani jelenlegi, hatodik helyünket – mondta Bánfalvi Attila, a Viktória edzője. – A szegediek télen három külföldivel erősítettek, és miután számukra minden meccs amolyan utolsó szalmaszál, így kemény összecsapásra számítok. De természetesen győzni akarunk. A régóta sérült Vörös mellett a térdproblémáival bajlódó Marsaira sem számíthatok. Összeállítás: Dömsödi – Kun, Ferencsik, Balogh, Magyar – Harsányi, Csidei, Manhart – Szakonyi, Dénes, Magyarics.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!