Bulvár-celeb

2024.05.17. 11:30

"De én nem szívtam annyit!" Kucsera Gábor bevallotta: kokaint találtak a vérében

A többszörös világ- és Európa-bajnok kajakos élete mélypontjáról vallott.

MW

A világbajnok kajakozó megjárta a hadak útját

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Kucsera Gábor sok mindenen ment keresztül, a számára kétszeresen is sikertelenül végződött 2008-as pekingi olimpia után indult el a lejtőn. Éjszakázás, rossz társaság és drogok: ez vezetett a 2015-ös eltiltásához. Ekkor nyerte meg ugyanis azt a világbajnoki válogató futamot, amely után megbukott a drogteszten. 

Kucsera Gábor nem tagadta le a botlásait
Fotó: Máté Krisztián / Forrás: MW bulvár

Kucsera Gábor most a Beköltözve Hajdú Péterhez  felvételén beszélt a borzasztó időszakról. 

"2008 Peking, két negyedik hely... Ott indultam el a lejtőn, ott volt az, hogy belekeveredtem dolgokba, és vonzott az éjszaka, a rossz társaság. Persze én imádtam őket… Buli, drog… Onnantól már nem tudtam belejönni a dolgokba, mert nagyon sokat csalódtam. 

Mindig másban kerestem a hibát. Nem voltam elég alázatos, és ezt adta vissza a karma. 

Nyolc vagy kilenc év kellett, hogy vissza tudjam nézni az olimpiai döntőket. Összevissza kallódtam" 

— idézte fel a zaklatott éveket Kucsera Gábor, aki ma sem érti, hogyan lehetett pozitív a drogtesztje azután a bizonyos, 2015-ös verseny után.

Annyitól megáll a szív

"Az eltiltás előtti versenyemen úgy lettem első, hogy előző este összekaptam magam agyban. Odaálltam, és gyerünk… Még ma is annyira bennem van az a futam. Elrajtoltam, és nem ment. Magamban ordibáltam, hogy csináljam már. 

És egyszer csak elindult a hajó, és hátulról, mentem előre és első lettem. Utána vittek el drogtesztre. A drog kimutathatósága az úgy két-három nap, és ennyi el is telt azóta, hogy használtam. Korábban igen, szóval nem mutathatta volna ki a teszt. Nem tudom, hogy mutatta ki végül. 

Mindenkire mutogattam akkor, csak magamra nem. Egyébként több mint két grammnak megfelelő kokaint mutattak ki. De én nem szívtam annyit. Az rengeteg! Annyitól megáll a szíved a negyven fokban. De ez már a múlt…" – mondta az egykori sportoló.

Kucsera Gáborral a teljes beszélgetés péntek este 19:00-tól láthatjó a Frizbi TV YouTube csatornáján - írja a Bors.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában