Krimi

3 órája

Halálos balesetet okozott egy sofőr, döbbenetes módon próbálta megúszni a számonkérést

Meghalt egy családapa, amikor két autó összeütközött Valkó és Gödöllő között. A vétkes autós elmenekült, amikor a rendőrök megtalálták, elképesztő, hogy mi derült ki róla.

MW

Mindkét autó összeroncsolódott

Forrás: MTI

Fotó: Mihádák Zoltán

Brutális baleset történt tegnap délután Gödöllő és Valkó között, amikor egy Audi és egy Opel Vectra nagy erővel összeütközött.  Az Opel a fák közé csapódott, felborult, a benne ülő középkorú férfi pedig beszorult a roncsba. A balesetben mindkét kocsi szinte felismerhetetlenségig összetört, a bennük utazók súlyosan megsérültek – írja cikkében a Metropol. 

Két személyautó ütközött össze a Valkót és Gödöllőt összekötő 3104-es út 10-es és 11-es kilométerszelvénye között. A gödöllői hivatásos tűzoltók egy embert feszítővágó segítségével kiemeltek az egyik járműből. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták

– közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. 

A kiérkező tűzoltók azonnal átadták a mentősöknek a roncsba szorult férfit, de olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen elhunyt.

Balesetben meghalt egy férfi a Pest vármegyei Valkó közelében
Fotó: Mihádák Zoltán / Forrás: MTI

A lap értesülései szerint egy harmadik autó miatt karamboloztak, annak a vezetője viszont elhajtott a helyszínről. Úgy tudni, a rendőrség órákon keresztül kereste az elrohanó férfit, aki döbbenetes módon bukott le: 

megpróbálta rávenni az ismerősét, mondja azt a rendőröknek, hogy ő vezetett. Ám amikor az ismerős megtudta, hogy milyen borzalmas halálos balesetről van szó, nem állt kötélnek.

A  Metropol azt írja: a Vectrában ülő családapa szerettei teljesen összetörtek, a lányai szemtanúkat keresnek. Az üggyel kapcsolatban a lap felkereste a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, de a cikk megjelenéséig még nem válaszoltak. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!