Szerinted mi látható a képen?

2024.04.24. 11:18

Rejtélyes vasi temetőfotó: egy szellem mosolygott a sírok között Szalafőn

Rejtélyes fotó akadt a szentgotthárdi Takács Erik kezébe, miközben a családi albumot lapozgatta szerettei körében.

Vaol.hu

Különös fotó került elő a szentgotthárdi Takács Erikék családi albumából. A megfakult, fekete-fehér fotót évtizedekkel ezelőtt készítette egy rokon a szalafői temetőben - számolt be róla a Bors.

A Vas vármegyében élő férfi gyerekkora óta biztos benne, hogy van élet a halálon túl. Már több alkalommal találkozott szellemekkel.

- Tizenkilenc éves koromig, gyerekként is több alkalommal tapasztaltam túlvilági jelenségeket. Az első lakhelyünkön kívül mindenhol tapasztaltam szellemi jelenlétet – kezdte el mesélni a Borsnak a férfi.

Erik ezért sem lepődött meg, amikor a családi fotókat nézték a rokonaival és egy különös képet talált. A rejtélyes fotó a Vas vármegyei Szalafői temetőben készült és máig nem tudja, melyik rokona és mikor készítette. A fekete-fehér képen a sírok között egy emberi alak arca rajzolódik ki, ami ráadásul úgy fest, mintha mosolyogna. 

Erik a rejtélyes fotó annyira kíváncsivá tette, hogy az egyik népszerű, paranormális jelenségekkel foglalkozó Facebook-csoportban is megosztotta. Hátha más is látott már ilyet.

- Mindenkinek a maga dolga, hogy mit gondol, mit hisz a fotó tartalmáról, viszont én egy valódi, vidám szellemférfit-fiút látok a képen – fogalmazott bejegyzésében a férfi.

A bejegyzése megmozgatta az emberek fantáziáját: volt, aki szerint csak egy kőbe vésett arcot látni a képen, mások szerint viszont nincs ott semmi látnivaló. 

Mi tagadás, a felvétel valóban érdekes, fontos azonban megjegyezni, ha paranormális jelenségekről készült felvételekről van szó, hogy a modern világban tízezrével lehet találni az interneten valódinak tűnő, azonban ügyesen manipulált szellemfotókat. Egy-egy képszerkesztő program segítségével pillanatok alatt lehet emberi arcokat, árnyakat, alakokat a képekre varázsolni. Érdemes ezért fenntartásokkal kezelni a hasonló fényképeket. Szerinted mit ábrázol a szalafői temetőben évtizedekkel ezelőtt készült fotó?

Fotó: Olvasói fotó / Forrás: Bors

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!