Országos Gaming Expo

2024.05.02. 11:58

A szombathelyi OGEX szombaton szólítja magához a szórakozásra vágyó játékosokat

A nyugat királynője sem marad ki a mókából, avagy Magyarország legrégibb városa is megnyitja a kapuit az Országos Gaming Expo előtt.

Vaol.hu

Szombathelyről szinte mindenki őriz valamilyen kellemes emléket, sokan például egy kirándulás alkalmával látogatták meg Magyarország legrégibb városát, míg mások (jelen!) itt végezték el a főiskolai tanulmányaikat. Május 11-én, szombaton (találó, nemde?) viszont az OGEX miatt kerül fókuszba az Alpokalja legnépesebb települése, hiszen egy nap erejéig újra a játékosoké lesz a város, pontosabban az Agóra Művelődési és Sportház. Ahogy eddig is, Retro PC sarok, Minecraft szeglet, Cartfootball, képregény és gamer kiállítás, valamint mérhetetlen mennyiségű foci és Star Wars várja a helyszínre érkezőket – a társasokról és a cosplay-bemutatóról már nem is beszélve.

Az OGEX egy igazi kihagyhatatlan esemény a videójátékok rajongói számára, legyenek akár hobbi-játékosok, fejlesztők vagy egyszerűen csak kíváncsiak a digitális szórakozás világára. A belépés ingyenes, csupán regisztrálni szükséges az esemény hivatalos honlapján az ogex.hu oldalon!

Nyitvatartás minden helyszínen: 10:00 és 18:00 óra között.

Részletes programlista ITT található.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!