Értékelés

2023.07.01. 19:30

Ilyen volt Bük elmúlt éve rendőrégi szemmel

A kiemelten kezelt bűncselekmények száma a 2021-es 17-ről, 2022-ben 27-re emelkedett. A város képviselő-testülete elfogadta a rendőrségi tájékoztatót.

vaol.hu

A legutóbbi közgyűlés egyik napirendi pontja a Bük város közbiztonságáról, a közbiztonság érdeklében tett intézkedésekről és az ezzel kapcsolatos feladatokról szólt. A képviselők elfogadták Lőrincz Attila rendőr alezredes, őrsparancsnok beszámolóját. 

Az összesítésből kiderült: a kiemelten kezelt bűncselekmények száma a 2021-es 17-ről, 2022-ben 27-re emelkedett. Garázdaság miatt hat ügyben fejezték a nyomozást. Ezen jogsértések esetenként szórakozóhelyekhez és problémás személyekhez kötődtek, ahol az alkoholfogyasztásnak is nagy szerep jutott. Kábítószerkereskedelemmel és gépjárműfeltöréssel kapcsolatban 2022-ben nem indult eljárás. Az elmúlt két évben lakásfeltörés sem történt 

Tavaly, szerencsére, nem volt halálos, illetve súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset. A városban nincsenek gócpontok, inkább a kisebb koccanások a jellemzőek.  


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában