Tragédia

2024.05.08. 09:00

Szarvas ugrott az autó elé - Megszólalt a Csehinél meghalt 19 éves fiú ikertestvére - videó a helyszínről

Fákat kidöntve, a tetején állt meg egy autó a Vas vármegyei Csehi külterületén hétfőn este.

Vaol.hu

Forrás: Tények

Ahogy arról korábban beszámoltunk, fákat kidöntve, a tetején állt meg egy autó a Vas vármegyei Csehi külterületén. Három fiatal utazott benne: információk szerint a sofőr az ikertestvérével ment haza a munkából, egy barátjukkal együtt. Kamerán kívül a sofőr azt nyilatkozta, 90-nel ment, amikor váratlanul eléjük ugrott egy szarvas.

A sofőr nagyon megijedt, majd elrántotta a kormányt, de ekkor a kocsi hátulja oldalra kifarolt. Hiába próbálta egyenesbe hozni az autót, az a tengelye körül megpördült, majd a fákat letarolva, a tetején állt meg. A sofőr és barátja ki tudtak szállni az autóból, testvére azonban súlyosan megsérült: kicsatolták az övét, és kétségbeesetten kérték, maradjon ébren, amíg segítséget hívnak. A tűzoltók ezután érkeztek meg, majd rövid időn belül a mentők is a helyszínre értek. A Tények információi szerint a súlyos fej, illetve gerincsérülést elszenvedett, 19 éves fiú a kórházban, műtét közben halt meg. A fiatal férfi Csehimindszenten élt a családjával, tragikus halála a helyieket is mélységesen megrázta. Elmondásuk szerint a 19 éves fiatal mindig tisztelettudóan viselkedett, soha nem volt rá panasz - írta a Ripost.

Ikertestvére azt mondta, családjával együtt nagyon megviselte őket a tragédia: nem tudja, hogyan fogják feldolgozni testvére elvesztését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában