Helyi kék hírek

2024.06.24. 09:50

Újabb tragédia Burgenlandban! Egy férfi holttestet vett észre a Rábában úszó nő

Egy férfira bukkantak a Rába folyóban Burgenlandban, a gyanafalvi (Jennersdorf) járásban. Egy ott úszó nő vette észre a holttestet, és hívta a rendőrséget.

A segélyhívás nyomán a rendőrség és a tűzoltóság kutatási akciót indított, valamint rendőrhelikoptert és drónt is bevetettek. Majdnem három óra elteltével a rendőrségi helikopter legénysége megtalálta a holttestet – mondta az ORF-nek Helmut Marban rendőrségi szóvivő. A férfit ezután a tűzoltóság segítségével kimentették.

holttestet
Egy úszó nő vette észre a holttestet, és hívta a rendőrséget.
Forrás: ORF

A holttest személyazonossága még ismeretlen

A holttest kilétéről vagy a halál okáról egyelőre nem közöltek információt. Egyelőre nem lehet megmondani, mennyi ideig volt a holttest a Rábában -  tette hozzá Helmut Marban. Ez lehet napok vagy hetek. Most a férfi személyazonosságának tisztázása érdekében kutatást végeznek az eltűnt személyek adatbázisában. Az vizsgálatot kiterjesztik Stájerországra is, mivel a Rába forrása ott van. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában