Tragédia

2024.07.05. 12:41

Halálos baleset történt az M1-esen, három kamion ütközött össze

Az autópálya, Ausztria felé vezető oldalán a 123-as kilométerszelvényben három kamion ütközött össze.

Vaol.hu

A baleset azért következett be, mert a vádlott megszegte a KRESZ vonatkozó rendelkezését,

Forrás: Illusztráció

Közúti közlekedési baleset történt július 5-én 10 óra 35 perc körül az M1-es autópálya 123-as kilométerszelvényében, az Ausztria irányába vezető oldalon. A balesetben egy személy életét vesztette, valamint három személy megsérült - írja a kisalfold.hu.

A rendőrök a szemle és a műszaki mentés ideje alatt az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, torlódásra kell számítani. A Budapest felől érkezők rendőri irányítás mellett a 123-as csomópontban le illetve vissza is tudnak térni az M1-es autópályára - közölte a rendőrség.

A 83-as főúttal közös csomópontnál a műszaki mentést végző győri hivatásos tűzoltók áramtalanítjották a járműveket. Az egyik kamionból kiszabadítottak, majd kiemeltek egy embert. A rajok feszítővágót is használtak a beavatkozás során - közölte a katasztrófavédelem.

Az Útinform tájékoztatása szerint a nézelődők miatt a másik oldalon is torlódik a forgalom, így mindkét irányban már több, mint 5 km hosszan araszolnak a járművek. Aki teheti, válasszon másik útvonalat!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában