Baleset

2024.07.26. 15:30

Járdára tett tárgyban esett hatalmasat egy rolleres Szombathelyen, kórházba került - fotók

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Pénteken délután egy elektromos rolleres fiatal férfi haladt szabályosan a járdán a rollerével Szombathelyen a Széll Kálmán utcában, amikor egy a járdára tett nehéz terelőtábla-talpnak ütközött, amit egy valószínűleg megsüllyedt aknafedélre tettek rá. A talpban nem volt tábla, csupán a nehéz, tömör talp volt a járdán, ebben esett hatalmasat a rolleres. A fiatal fiúhoz mentőt kellett hívni, többek között a keze, a lába és a feje is megsérült, ezért kórházba szállították.

A helyszínre a rendőrség baleseti helyszínelője is kiérkezett a baleset körülményeinek pontos tisztázására.

A baleset után a járókelők mentőt hívtak, viszont a rendőrség kiérkezéséig már a rollert is elvitték a helyszínről a fiú lakóhelyére, pedig sérüléses baleset esetén azon túl, hogy mentőt és rendőrt kell hívni, tilos elmozdítani a járműveket a helyszínen, illetve szintén tilos megváltoztatni a helyszínt a feltétlenül szükségesnél jobban, ezért nagyon fontos, hogy még ha segíteni is akarunk ezzel, akkor is meg kell várni a rendőrök kiérkezését, és csak az engedély megadása után lehet elvinni bármit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában