Baleset

2024.07.05. 15:48

Traktor borult árokba miután autóval ütközött Csempeszkopács közelében - helyszíni fotók

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Pénteken délután egy pótkocsis Belarus traktor haladt Vasszécseny felől Csempeszkopács irányába a 87-es főúton, amikor a traktor vezetője balra egy mellékútra akart kanyarodni. Az elöl haladó pótkocsis szerelvény mögött egy másik traktor is haladt, amikor egy Hyundai személyautó előzte mindkét járművet. Az elöl haladó traktor a Hyundai elé kanyarodott, a személyautó pedig a traktor oldalának ütközött és az árokba borította a traktort. A balesetben a traktor vezetője az elsődleges információk szerint súlyosan megsérült, a Hyundaiban utazó két ember pedig könnyebb sérülésekkel került kórházba. A Hyundaiban egy kutya is utazott, neki az ijedtségen kívül nem lett semmi baja. Az elektromos Hyundait a tűzoltók hőkamerával is átvizsgálták.

A mentés és a helyszínelés ideje alatt a 87-es főút érintett szakaszán egy sávon, váltakozó irányban haladhatott a forgalom.

A segélyhívót elsőként a Hyundaiban lévő biztonsági rendszer értesítette a balesetről, mivel a járműben a légzsákok is működésbe léptek a ütközéskor. A jármű a pontos koordinátákat is elküldte, ami nagy segítség ilyen esetben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában