Mindent megtesznek

2024.08.12. 19:08

Továbbra is az életéért küzd a vépi balesetben megsérült kislány

Továbbra is az életéért küzd a győri kórház intenzív osztályán a pénteken Vépnél történt balesetben megsérült kétéves kislány

Polgár Patrícia

Továbbra is az életéért küzd a győri kórházban a pénteki Vép melletti balesetben megsérült kislány. Ahogy korábban beszámoltunk róla, két ember életét vesztette abban a balesetben, ami Vép és Szombathely között történt pénteken délután. Mint megírtuk, a balesetben érintett egyik járműben, egy Suzuki Swiftben a hátsó ülésen gyerekülésben egy kétéves kislány ült, akit nagyon súlyos állapotban, koponyasérüléssel és több töréses sérüléssel mentőhelikopter szállította a győri kórházba.

Megkeresésünkre a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház kommunikációs csoportja megerősítette: a kórházba valóban beszállítottak egy kisgyermek Vas vármegyéből, akinek kezelése jelenleg is zajlik, munkatársaik mindent megtesznek a gyógyulása érdekében. Ám a személyiségi- és betegjogokra való tekintettel bővebb információt nem adtak a kislány állapotáról.

A gyermek édesanyjánál is érdeklődtünk lánya hogylétéről, aki szűkszavúan így nyilatkozott: gyermeke továbbra is a győri kórház intenzív osztályán küzd az életéért.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában