Karambol

9 órája

Baleset: ezért van óriási torlódás a 86-os úton Szombathelynél - helyszíni fotók

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Ahogy korábban beszámoltunk róla, csütörtökön délelőtt baleset történt a 86-os főúton Szombathely és Balogunyom között. Egy Peugeot személyautó haladt Szombathely felől Körmend irányába, amikor a sofőr későn vette észre, hogy előtte megállnak az autók, emiatt egy másik Peugeot személyautó hátuljának ütközött, amit egy Volkswagennek lökött. A baleset helyszínére két mentőautó is érkezett, megvizsgálták az autókban utazókat, de mindenki karcolásokkal megúszta az ütközést, végül senkit nem szállítottak kórházba. A baleset miatt hatalmas torlódás alakult ki, Körmend és Szombathely irányában is több kilométeres a kocsisor. A műszaki mentésben a szombathelyi tűzoltók is részt vettek, az útra került csúszós anyagokat és a törmelékeket a Közút munkatársa takarította el.

A balogunyomi vasúti átjáró közelében aszfaltoznak, váltakozó irányban haladhat a forgalom egy sávon, emiatt egész nap nagy torlódásokra lehet számítani a 86-os út ezen szakaszán.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában