Baleset

11 órája

Rendőrautóba csapódott egy figyelmetlen sofőr Burgenlandban, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Rendőrautóba csapódott egy sofőr az S31-es úton Mattersburg és Wulkaprodersdorf között hétfő délután. A rendőrautó a hétvégén történt halálos baleset miatt volt a helyszínen

Vaol.hu

Forrás: burgenland.orf.at

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt az S31-es úton Mattersburg és Wulkaprodersdorf között hétfőn délután. Ahogy arról beszámoltunk, halálos baleset történt az útszakaszon szombaton, emiatt volt a helyszínen egy rendőrautó még hétfőn délután is. 

Forrás: burgenland.orf.at

Egy figyelmetlen sofőr azonban nem vette észre a járművet, hátulról belecsapódott - tájékoztatott az esetről a burgenland.orf.at. A rendőrautó az ütközést követően az oldalára borult. A balesetben két rendőr és a személygépkocsi vezetője megsérült. Egy súlyos sérültet mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani, a másik két sérültet a kismartoni kórházba szállították. A mattersburgi és a wulkaprodersdorfi tűzoltóság vonult a helyszínre.

Forrás: burgenland.orf.at

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában