Rejtélyes eset: máig nem tudni, kinek a holttestét találták meg a Herpenyő-patakban

Rejtélyes eset miatt vonultak a sárvári rendőrök 2004 decemberében a Herpenyő-patakhoz Nyőgér közelében, egy ismeretlen férfi holtteste került elő. A férfit 20 évvel később sem sikerült még azonosítani.

Vaol.hu

Illusztráció!

Forrás: Shutterstock

A police.hu-n olvasható információk szerint egy ismeretlen férfi holttestét találtak a Herpenyő-patakban, Nyőgérnél. Az elhunyt férfi egy barna nadrágot és több pulóvert viselt. A férfi mindkét karján tetoválása volt, további különös ismertető jegyként a rendőrség több heget jelölt meg. A rendőrség információi szerint feltehetően közel 10 nappal a megtalálása előtt hunyhatott el. Máig nem derült ki, kinek a holttestét találták meg a Herpenyő-patakban.

holttestét találták meg a Herpenyő-patakban
Máig nem tudni, kinek holttestét találták meg a Herpenyő-patakban
Forrás: Google Maps

A Sárvári Rendőrkapitányság körözést rendelt el az ismeretlen holttest azonosításának érdekében, mely továbbra is érvényben van. Akik esetleg felismerik, azonosítani tudják, vagy bármilyen információval tudnak szolgálni az ismeretlen holttesttel kapcsolatban, a rendőrség honlapján lehetősége van bejelentést tenni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában