Karambol

2 órája

Két balesetben négy jármű ütközött a 76-os főúton, az egyikben egy busz is érintett

Két baleset is történt pénteken délelőtt a 76-os úton, Zalaegerszeg térségében, a Csácsbozsoki arborétum közelében, a város felé vezető oldalon. Először egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy Dacia típusú személyautó ütközött össze, majd röviddel később két újabb személygépkocsi is karambolozott.

Vaol.hu

A zaol.hu információi szerint ez utóbbi azért következhetett be, mert a baleset miatt lassítaniuk kellett az arra haladóknak, ám az egyik jármű vezetője ezt későn észlelte, s nekihajtott az előtte haladónak. A Zala vármegyei portál tudomása szerint a két egymást követő balesetnek összesen egy sérültje van, ő a Dacia-ban utazott.

A történtek miatt a zaol.hu érdeklődött a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén. Czendrei Péter sajtóreferens a balesetek hírét megerősítette. Elmondta: a rendelkezésre álló adatok alapján a Volánbusz járata és a személygépkocsi 9 óra körül ütközött. A rendőrök a balesettel érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a Zalaegerszeg felé tartó oldalon teljes szélességében lezárták, a forgalmat Alsónemesapáti irányába terelték el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában