Kijáró

2 órája

Meggyilkolták az egyik osztrák település polgármesterét, szökésben a tettes

Két embert is meggyilkoltak Felső-Ausztriában, egyikük Kirchberg ob der Donau település 64 éves polgármestere - írja cikkében az ORF.

Vaol.hu

Forrás: ORF

Lőtt sebbel, holtan találtak egy férfit hétfő reggel Felső-Ausztriában, Altenfelden település közelében. Az ORF-nak a rendőrség megerősítette, hogy a meggyilkolt férfi nem mást, mint Franz Hofer, Kirchberg ob der Donau település polgármestere. A délelőtt folyamán egy másik halottról is bejelentést tettek. Az elsődleges információk szerint vadászati jogok kiosztásával kapcsolatos nézeteltérés vezetett a gyilkossághoz. A rendőrség nagy erőkkel körözi a tettest, lezárták a környékét helikoptert is bevontak az akcióba. 

A feltételezett gyilkos szökésben van, akit a hírek szerint már beazonosított a rendőrség. Felhívják a figyelmet, hogy az 56 éves Roland Drexler vadász, aki fel van fegyverkezve, ezért nagyon veszélyes. Vélhetően egy ezüstszínű Volkswagen Caddyt vezet. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában