Elszállította a depóba

2021.03.20. 11:30

Fordulatot vett a történet Vépen – A zöldhulladék most már a helyén van

Fordulatot vett a történet: aki – amint a héten megírtuk – illegálisan lerakta, az csütörtökön a vépi depóba vitte a zöldhulladékot.

Tóth Kata

A vépi Kiskastély udvarán gyűjtik a zöldhulladékot

Fotó: Cseh Gábor

– Kérésemre a vépi körzeti megbízott kereste fel a férfit, akiről tudni lehetett, hogy a teherautójáról szórták le az ágakat. Azóta visszatért a tetthelyre, és elszállította a lerakott nyesedékhalmot, egyenesen a Kiskastély mögötti területre. Csütörtökön késő délután magam nyitottam ki neki a lerakó kapuját.

A vépi Kiskastély udvarán gyűjtik a zöldhulladékot
Fotó: Cseh Gábor

A fiatalember arra hivatkozott, hogy a nyitvatartási napokon nem ér rá, és nem is feltételezte, hogy tilos az árokban zöldhulladékot elhelyezni. Azt is elmondta, hogy korábban részt vett önkéntes szemétszedési akciókban, így rosszul érintették a történtek – számolt be a fejleményekről a polgármester.

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/zoldhulladek-illegalisan-vepen-a-lerakasa-bosszusag-es-koltseg-az-onkormanyzatnak-4761571/

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában