Köszönik

2024.04.23. 10:33

A CSÖCE és az EVCE jelöltjei gyorsan összegyűjtötték az ajánlásokat - le is adták a celldömölki választási irodában

A CSÖCE és az EVC jelöltjei az első munkanapon leadták ajánlásaikat a Helyi Választási Irodában - adta hírül Fehér László, Celldömölk polgármestere - aki ismét a két egyesület színeiben indul a polgármesterségért az önkormányzati választáson.

Vaol.hu

A CSÖCE és az EVCE jelöltjei az ajánlásokkal

Fotó: Giczi Sándor

"Köszönjük, hogy már szombaton olyan sokan kerestek bennünket, hogy a délelőtt felvett ajánló íveket aláírták, és estére összegyűltek a szükséges aláírások" - adta hírül Fehér László, Celldömölk polgármestere - és a Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület (CSÖCE), valamint az Együtt Celldömölkért Városért Egyesület (EVCE) polgármesterjelöltje.  A Helyi Választási Iroda első munkanapján leadták az ajánlásokat tartalmazó lapokat. 

Gyorsan összegyűjtötték
Fotó: VN

"Polgármesterjelöltként én és képviselőjelölt-társaim is köszönjük, hogy ajánlanak bennünket. Erre az elkövetkező időben is lesz lehetőségük, keressük Önöket, megtalálhatnak bennünket, hogy támogató aláírásaikkal továbbra is támogassanak minket" - írta Fehér László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában