Választás

2024.04.20. 10:17

Horváth Zoltán, Csepreg polgármestere is felvette az ajánlóíveket

A mai napon felvettem az ajánlóíveket. Ugyanakkor vegyes érzelmekkel tekintek az előttünk álló időszakra, hiszen örömömre szolgál és megtiszteltetetés Csepreg város polgármesterének lenni és a városért dolgozni, ahogyan tettem azt nap, mint nap az elmúlt közel 5 évben. Jó szívvel gondolok vissza minden fejlesztésre, minden egyes megoldott feladatra és a jól sikerült rendezvényekre - olvasható Horváth Zoltán közösségi oldalára feltöltött bejegyzésben.

Horváth László

Horváth Zoltán, Csepreg polgármestere újrázna a város élén, kezében a választási ajánlóívek

Fotó: VN/Facebook

Ugyanakkor azzal is tisztában vagyok, hogy most jön az az időszak, amikor a hírnevem rontásával, személyem rossz színben feltűntetésével próbál(nak) majd előnyre szert tenni az ellenem induló egyes jelölt(ek).

Ígérem önöknek, megpróbálok távol maradni a sárdobálástól, mert nem szeretném, hogy a média a városunkban zajló méltatlan vitáktól, szóváltásoktól, alaptalan vádaskodásoktól lenne hangos. Olvasson inkább mindenki a gyönyörű tavainkról, kiváló borainkról, a pezsgő civil életről!

A közeljövőben lehetőségeimhez mérten szeretném mindannyiójukat felkeresni, akár otthonukban, akár az utcán találkozva és támogatásukat kérni egy újabb öt éves ciklusra, hiszen még számos megoldandó feladat áll előttünk, melyet közös összefogással sikeresen fogunk megoldani!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában