Gyűjtés

2024.04.24. 14:00

Összefogott Jánosháza – Jótékonysági bál a Művelődési Házban

Jótékonysági bált szervezett a Szent Imre Általános Iskola szülői közössége. Nemrég tragédia történt két helyi családban is – elhunytak a családfők, így két anyuka egyedül maradt a gyerekeivel. A befolyt összeget nekik ajánlották fel.

Csabai Bernadett

Jánosháza összefogott, jótékonysági bálon gyűjtöttek

Forrás: Szent Imre Általános Iskola

Az édesapjukat elvesztő diákok a Szent Imre Általános Iskola tanulói, az ő családjuk megsegítésére szervezték a jótékonysági bált. A belépőjegyek összegével és tombolatárgyakkal járultak hozzá a bálozók az adománygyűjtéshez.

Az iskola diákjai is felléptek a jótékonysági bálon
Az iskola diákjai is felléptek a jótékonysági bálon
Forrás: Szent Imre Általános Iskola

A Művelődési Ház nagytermében tartották meg a bált, a helyiek süteménnyel készültek az alkalomra. Felléptek a helyi rockysok, majd a hetedikes lányok szalagos tánca és a Sztimre Tánccsoport koreográfiája következett. A műsort a kemenespálfai énekesek folytatták. Az est hátralévő részében a Szent Imre Általános Iskola volt diákja, Biczó Balázs zenélt – tudtuk meg Horváthné Kulcsár Gyöngyitől, a Szent Imre Általános Iskola sajtóreferensétől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában