Választás 2024

2024.05.01. 18:07

Szombathelyen utcanévtáblákat cseréltek: 15 hónap kellett hozzá

Szombathelyen a kámoni városrészben cserélték a lekopott utcanévtáblákat. Horváth Gábor fideszes képviselőnek 15 hónapja azt írták az önkormányzattól: megrendelték az új táblákat. A héten László Győző alpolgármester pózolt mellettük.

Szombathelyen az egyik új utcanévtábla, előtte magasra nőtt a gaz

Fotó: VN/Facebook

„Az apró dolgok is fontosak. Elkezdődött az utcanévtáblák cseréje a kámoni városrészen”  – írta közösségi oldalán kedden László Győző alpolgármester. A Bajnok, a Pipacs és a Székely Bertalan utcából tett fel képet a Momentum politikusa.

László Győző
László Győző, a Momentum és ÉSZ politikusa az egyik új utcanévtábla mellett 
Fotó: VN/Facebook

Horváth Gábor: Kötelező városüzemeltetési feladat

A városvezetői „bejelentésre” szerdán Horváth Gábor, a körzet fideszes önkormányzati képviselője reagált Facebook-oldalán: „A Szova Nzrt. munkatársai utcanévtáblákat cseréltek a kámoni városrészen. A kötelező városüzemeltetési feladathoz szükség volt László Győző momentumos alpolgármester haknijára.”

Utalt arra is: a képek elkészítésekor figyelembe kellett venni, hogy ne látszódjon az utcák, járdák rendkívül rossz állapota és a „tökig érő méhlegelő”. Kitért arra: tavaly januárban írásban kérte a városüzemeltetési osztálytól az utcanévtáblák cseréjét, amire azt közölték, megrendelik. Ez a csere történt meg. A Pipacs utcában ráadásul csak az egyik oldalon.

A posztok alatt az egyik hozzászóló markáns véleményt fogalmazott meg. Rámutatott: az önkormányzatnál 15 hónapja kérték a táblacserét, szerinte ezért "ott kellene söprögetni".   

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában