Választás 2024

2024.05.01. 14:09

Tiszta szívvel Körmendért! - Ismertette programját Dr. Szabó Barna polgármesterjelölt és csapata - fotók

Dr. Szabó Barna polgármesterjelölt és csapata tartott lakossági fórumot a Batthyány Örökségközpontban, ahol a bemutatkozásokat követően ismertették a programjukat.

Horváth Zoltán Szabolcs

Forrás: Szendi Péter

Határozottan sokan gyűltek össze a színház aulájában megtartott lakossági fórumra, ami nem is csoda, ugyanis a megjelentek a Rába-parti település jövőjére vonatkozó elképzeléseket hallhattak első kézből. Először a bemutatkozásokra került sor, majd az egyes körzetek képviselőjelöltjei ismertették terveiket, vállalásaikat. Egyértelműen látszott, hogy valamennyien alaposan ismerik a városrészeken felmerülő problémákat, és tisztában vannak a megoldási lehetőségekkel is. Ezt követően pedig Dr. Szabó Barna - aki amúgy társadalmi megbízatásként tekintene a polgármesteri pozícióra – részletezte az öt fő pontból álló programjukat. 

Dr. Szabó Barna
Dr. Szabó Barna polgármesterjelölt és csapata tartott lakossági fórumot a Batthyány Örökségközpontban, ahol a bemutatkozásokat követően ismertették a programjukat
Forrás: Szendi Péter

- Nem valami ellen, hanem valamiért indulok a polgármesterségért. A legfontosabb feladatként azt jelölném meg, hogy számoljuk fel a megosztottságot, az emberek között meglévő szakadékot, amit reményeink szerint nem mélyít majd tovább a választási kampány. Lényegesnek tartom, hogy én akkor is szeretnék Körmendért dolgozni, ha nem én leszek a városunk első embere, ezért is lettem én a listavezetőnk – vezette fel mondanivalóját a térségben komoly elismertségnek és népszerűségnek örvendő családapa, állatorvos, lokálpatrióta, aki a programjuk első pontjaként arról beszélt, hogy miként szeretnék Körmendet élőbb és élhetőbb várossá tenni. Ezt követően a helyi gazdaság lendületbe hozásáról ejtett szót, majd pedig az egészségügyi, szociális és köznevelési ellátások biztosításának, illetve javításának lehetőségeiről.

Ismertette programját Dr. Szabó Barna polgármesterjelölt és csapata

- Körmend legfontosabb tőkéjét az itt élő emberek jelentik. Ha bizalmat kapunk, akkor mindent megteszünk majd a testi, szellemi és szociális jólétük biztosításának érdekében – fogalmazott a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje. Hozzátette: kiemelten kezelnénk a városunk infrastruktúrájának fejlesztését, valamint a költségvetési egyensúly megőrzését is.

Mind az öt főbb elképzelés ugyanennyi alpontot is tartalmaz, ezeket pedig hamarosan egy 8 oldalas újság formájában valamennyi körmendi lakos megtalálja majd a postaládájában. A program pozitívumai közé tartozik, hogy összeállításukat igényfelmérés előzte meg, a megalkotásukban pedig városvezetői tapasztalattal rendelkező szakemberek vettek részt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában