Beruházásokról

2024.05.02. 15:30

Új parkolóhelyek a MÁV rendelőnél - Bokányi Adrienn ismertette terveit

Vaol.hu

Az elmúlt időszakban megvalósult és a folyamatban lévő beruházásokat, valamint a közeljövő fejlesztési terveit ismertette Bokányi Adrienn, a 2. számú választókerület képviselője egy csütörtöki sajtótájékoztatón. 

A helyszínválasztás nem véletlen, a Bocskai körúton a múlt héten fejeződött be a csatornarekonsrukcióval egybekötött út- és járdafelújítás, a héten a burkolatfestéssel is végeznek a szakemberek – mondta.  

Beszámolt arról is: új parkolóhelyeket alakítottak ki a Stromfeld lakótelepen és az Éhen Gyula téren is. A MÁV rendelővel szembeni saroktelken szintén parkolóhelyeket alakítanak antigorit feltöltéssel, a munkálatok hamarosan megkezdődnek. Söptei, Lovas és a 11-es Huszár utat összekötő teljesen új út tervei már elkészültek, a megvalósítása nyáron várható. 

Uniós forrásból további útfelújítások várhatók, valamint a 11-es Huszár úti tömbbelsőben játszótérfejlesztést tervez, a Stromfelden pedig pihenőpark kialakítása várható. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában