Közlekedés

2024.06.28. 12:23

Elképesztő jelenet: az M7-es autópályán biciklizett egy férfi - fotó

Érdekes és egyúttal veszélyes videó kering a világhálón. A "Szeretem Székesfehérvárt" csoportban feltett képkockák tanúsága szerint, egy biciklis úgy gondolta, az autópályát használja közlekedésre.

Vaol.hu

Jelenet a videóból!

Forrás: Szeretem Székesfehérvárt közösségi oldal

Érdekes és egyúttal veszélyes videó kering a világhálón. A "Szeretem Székesfehérvárt" csoportba feltett képkockák tanúsága szerint, egy biciklis úgy gondolta, az autópályát használja közlekedésre - írja a feol.hu.

A privát közösségi csoportban lévő felvételen az M7-es autópályán látható, amint egy autósor a fehérvári bevásárlóközpont felé araszol a lehajtón. A szokásos forgalmi helyzetet azonban egy váratlan esemény szakította meg: egy biciklis húzott el a kocsisor mellett, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog a világon. Az autósok észlelhetően megdöbbentek, hiszen a kerékpáros helye nem az autópályán van. Nem tudni, hogy miért választotta emberünk a sztrádát, egy olyan helyet, ahol biciklivel még véletlenül sem szabad közlekedni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában