Ünnep

2024.06.26. 07:00

Olaszfai pedagógus jubileum – A Lakatos házaspár 80. születésnapját ünnepelte a közösség

Az egykori olaszfai iskola meghatározó tanárai, Lakatos Erzsébet és Lakatos Ferenc nemrég betöltötték 80. életévüket. Erzsi néni és Feri bácsi évtizedeken keresztül formálták a helyi diákok életét, és munkásságuk nyomot hagyott mind a tanulók, mind az olaszfai közösség szívében.

Nyolcvanadik születésnapját ünnepelte Lakatos Erzsébet és Lakatos Ferenc, akik egykor az olaszfai iskola tanárai voltak. A kerek évforduló alkalmából az olaszfai önkormányzat nevében Fekete Róbert polgármester is köszöntötte és méltatta pedagógus házaspárt. 

Az olaszfai közösség megbecsült tagjai Erzsi néni és Feri bácsi
Az olaszfai közösség megbecsült tagjai Erzsi néni és Feri bácsi
Forrás: Olaszfa község

"Egykori tanárainkként különleges helyet foglalnak el a szívünkben. Az évek során a reál tantárgyak iránti szenvedélyükkel, elhivatottságukkal és bölcsességükkel számos diák életét formálták és gazdagították. Az Önök munkája és elkötelezettsége példaértékű, és közösségünk megbecsült tagjaiként sokunk számára jelentettek inspirációt. Ezen a napon szeretnénk kifejezni hálánkat és tiszteletünket mindazért, amit tanárként tettek értünk. Kívánunk Önöknek jó egészséget, boldogságot és még sok boldog évet együtt!" – írják Olaszfa közösségi oldalán hozzátéve, Erzsi néni és Feri bácsi munkássága nem csak az iskola falain belül, hanem azon kívül is maradandó hatást gyakorolt a helyi közösségre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában