Elismerések

2024.07.02. 20:02

Semmelweis-napi ünnep a Refektóriumban Szentgotthárdon

A Refektóriumban gyűltek öszsze a város egészségügyi és szociális területén dolgozók, akiket Semmelweis-nap alkalmából köszöntöttek.

Gombos Kálmán

Sábler Péterné, Mezei Csabáné, Huszár Gábor és Kósa Éva

Forrás: VN/Pap Eszter

Dr. Kósa Éva szemész főorvos polgármesteri díszoklevelet, Sábler Péterné és Mezei Csabáné pedig „Szentgotthárd Egészségügyéért és Szociális Ellátásáért Díjat vehetett át Huszár Gábor polgármestertől. A Himnuszt követően Németh Lilla, a Szentgotthárdi Arany János Általános Iskola 5. osztályos tanulója szavalta el Zöld Attila Semmelweis napi köszöntő c. versét, majd Huszár Gábor polgármester szólt a jelenlévőkhöz. Köszönetet mondott mindazoknak, akik fáradhatatlanul dolgoznak azért, hogy egészségügyi rendszer működjön, és biztonságban érezhessük magunkat, ha gondozásra szorulunk. Az orvosok, ápolók, mentősök, védőnők, kisdednevelők, szociális gondozók, családsegítők és minden egészségügyi, valamint szociális dolgozó áldozatos munkája nélkülözhetetlen, és ennek kapcsán hálánkat nem lehet eléggé kifejezni. A polgármesteri köszöntőt követően kitüntetések átadására került sor. Dr. Horváth Boldizsárné dr. Kósa Éva szemész főorvos polgármesteri díszoklevelet vehetett át 17 éven át tartó lelkiismeretes szakmai munkája elismeréseként. Szentgotthárd egészségügyéért és szociális ellátásáért díjat vehetett át Sábler Péterné a Rendelőintézet Szentgotthárd, valamint Mezei Csabáné, a Városi Gondozási Központ Szentgotthárd munkatársa. Az estet a Takács Jenő Alapfokú Művészeti Iskola és Szentgotthárd Város Vegyeskarának műsora zárta, majd a fogadás várta a jelenlévőket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában