Pedagógusok ünnepe

2024.06.08. 14:12

Megvendégelte a vasvári önkormányzat a tanárokat Pedagógusnap alkalmából

Tót Balázs köszöntötte a pedagógusokat Vasváron

Forrás: Vasvár FB oldal

Pedagógusnap alkalmából Tóth Balázs polgármester meghívására köszöntötték a város összes pedagógusát egy kora esti vacsora keretében. Az eseményen részt vettek az óvodák, általános iskolák, zeneiskolák és a pedagógiai szakszolgálat munkatársai is, akiket az önkormányzat vendégelt meg.

Pedagógusnapra finom vacsorával készültek a vasvári pedagógusoknak
Pedagógusnapra finom vacsorával készültek a vasvári pedagógusoknak
Forrás: Vasvár FB oldal


Pedagógusnap közös vacsorával

Tóth Balázs polgármester köszöntőjében méltatta a pedagógusok áldozatos munkáját, amely nélkülözhetetlen a jövő generációjának nevelésében és oktatásában. Hangsúlyozta, hogy a város minden oktatási intézménye hozzájárul a közösség fejlődéséhez, és a pedagógusok fáradhatatlan erőfeszítéseiért mindannyian hálával tartozunk.
A köszöntő után a résztvevők egy kellemes vacsorán vehettek részt, ahol lehetőségük nyílt a kötetlen beszélgetésre és egymás munkájának megismerésére. A rendezvény meghitt hangulata, valamint a finom ételek és italok mind hozzájárultak ahhoz, hogy a pedagógusok érezzék, mennyire megbecsüli őket a város vezetése és közössége.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában