Falunap

2024.07.02. 12:00

Postás Józsi és az Orfeum Vándorszínpad is érkezik a csipkereki falunapra

A nyár közepén Csipkerekre költözik a vidámság és a közösségi együttlét, a falu ismét megrendezi hagyományos falunapját. Szombaton a Szabadtéri Színpad előtt várják a helyieket, rossz idő esetén a Közösségi Házba költözik a program.

Csabai Bernadett

A napot a Csehimindszenti Önkéntes Tűzoltó Egyesület látványos bemutatója kezdi, akik a kicsiknek habpartival is készülnek - tették közzé Csipkerek közösségi oldalán. Három órakor kezdődik a színpadi programok sora Dókáné Léber Katalin polgármester asszony megnyitójával és az újszülöttek köszöntésével. A helyi óvodások is készülnek a falunapra, az ő előadásuk a program része.

Falunap Csipkereken 2023-ban
Falunap Csipkereken 2023-ban
Forrás: Csipkerek közösségi oldal

A délután folyamán színpadra lép a Répcelaki Ümmögős Táncegyüttes, a Pókaszepetki Őszirózsa Dal- és Színjátszó Kör és a Pornóapáti Tánccsoport. Őket a mulatós zenész, Postás Józsi koncertje követi. Az est folyamán a Kalocsai Zsuzsa primadonna és Bálint Csabai tenor előadásában az Orfeum Vándorszínpad operett műsorát élvezhetik a vendégek. Közös vacsorával vendégelik meg a helyieket, majd a bálon Horváth Máté zenéjére táncra perdülhet mindenki. Egész nap elérhető a büfé, ahogy lesz popcorn, vattacukor, játékok, légvár – tehát minden, ami nem maradhat ki egy falunap repertoárjából.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában