Gasztronómiai élmény

2024.07.23. 09:00

Caramel másfél órás élő koncertet ad az idei Vasvári Gasztro Feszten - Mutatjuk a teljes programot

Csabai Bernadett

Idén nyáron is izgalmas programokkal várja az érdeklődőket a Vasvári Gasztro Feszt augusztus 3-án a Nagy Gáspár Művelődési Központ melletti Rendezvénytéren a Vasvári Könyvtár és Művelődési Központ szervezésében.

Tavaly is nagy sikere volt a Vasvári Gasztro Fesztnek
Tavaly is nagy sikere volt a Vasvári Gasztro Fesztnek
Forrás:  Pogács Mónika

Gasztro Fesztivál és sok-sok koncert

A belépés ingyenes, így mindenki élvezheti a fesztivál kínálta élményeket, ami meglehetősen változatos: kézműves termékek, gasztronómiai különlegességek, gyermek- és felnőtt műsorok, koncertek és családi programok várják a látogatókat. A különleges élmények kedvelői számára mobil szabadulószobák is helyet kapnak a fesztivál területén.

A koncertek sora 14 órakor kezdődik, amikor a Gyöngyözön Zenekar lép a színpadra. Őket követi 15:30-kor Dávid Roland Akusztik, majd 16:50-tól a Hősök zenekar gondoskodik a fesztivál hangulatának fokozásáról. Az esti órákban, 18:30-tól Molnár Tamás élő koncertje következik, majd 21:00 órától Caramel lép a színpadra egy másfél órás nagykoncerttel. A koncertek közötti átállások alatt a Brass Fusion Band gondoskodik a folyamatos jó hangulatról. A rendezvény szervezői mindenkit szeretettel várnak egy emlékezetes gasztronómiai és kulturális élményre Vasváron.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában