Színes programok

2024.07.05. 10:00

Jó hangulatban, változatos programokkal telt a falunap Nicken

Múlt szombaton tartotta meg falunapját Nick közössége. A rendezvényre Ágh Péter országgyűlési képviselő is kilátogatott, hogy köszönetet mondjon az elmúlt évek munkájáért Csorba József leköszönő- és gratuláljon Szabó Ervin megválasztott polgármesternek.

Polgár Patrícia

Fotó: Ohr Tibor

Számos érdekes és izgalmas programot kínált a kilátogatóknak a nicki falunap: kiállítás nyílt egy könyvhajtogató művész alkotásaiból, különböző kulturális csoportok adtak műsort, díjazták az elmúlt tanév jó tanulóit és a mulatozás sem maradt el. Csorba József polgármester elmondta, a falunap nagyon jó hangulatban telt, a helyi civil szervezetek igazán kitettek magukért.

A rendezvényre ellátogatott Ágh Péter országgyűlési képviselő is. - Nicken az elmúlt évek közös munkájával számos lépést tehettünk meg, hiszen az itt lakók érdekében. A Kormány Magyar Falu Programján keresztül jutott forrás például orvosi rendelőre, utakra, falubuszra, ravatalozóra, civil szervezeteknek. Nagy és jelentős munkálatokat végeztek a műgátnál és megújult az oda vezető út. A falunapon elmondott köszöntőmben megköszöntem a közös munkát Csorba József polgármester úrnak, a képviselő-testületnek, egyúttal gratuláltam és sok sikert kívántam Szabó Ervin megválasztott polgármesternek és az új képviselőknek. Nick összeköt mindannyiunkat, ezért továbbra is a cél, hogy tegyünk az itt élőkért – fogalmazott Ágh Péter a rendezvény kapcsán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában