Labdarúgás

2024.07.01. 19:04

Leo és Django megtették tippjeiket a keddi meccsekre

Állati Eb tippjátékunkban a 2024-es foci Eb nyolcaddöntőinek eredményeit Django és Leo, az Állatvédők Vasi Egyesületének védencei tippelték meg. A két mentett kutyus ezúttal a Románia - Hollandia és Ausztria - Törökország mérkőzések eredményeit tippelte meg.

Polgár Patrícia

Forrás: Unger Tamás

Kedden játsszák le a bejutott csapatok a nyolcaddöntő második két mérkőzését. Az első, 18 órakor kezdődő román-holland meccsre Django voksolt, aki kis kitérővel a holland zászló felé vette az irányt, mégis végül a román lobogónál kihelyezett jutalomfalatot választotta.

Másodjára Leo került sorra, aki először inkább gondozójával foglalkozott, majd a menhely udvarán nézelődött, harmadik nekifutásra azonban Ausztria mellett tette le a voksát azzal, hogy onnan választott magának csemegét.

Első kis tippelőnk az Eb során nem először vágott bele az esélylatolgatásba. Django a Hollandia – Franciaország meccsen francia győzelmet várt, tippje végül nem jött be, a meccs eredménye 0:0 lett. Másodjára sikeresen tippelt, a 2:0-ás végeredményű Németország – Dánia meccs esetében megjósolta a német győzelmet. Kíváncsian várjuk, harmadik tippje vajon nyerő lesz-e.

Leo kilencéves, nagyon barátságos foxi jellegű kan kutya. Django pedig egy staffordshire fajtájú nyolcéves kan, akinek a történetéről korábban részletesen beszámoltunk. Amennyiben bármelyikőjük felkeltette valakinek az érdeklődését, az Állatvédők Vasi Egyesülete Facebook-oldalán privát üzenetben érdeklődhet utánuk.

Aki pedig a menhely működését, fejlesztését, valamint a mentvények ellátását és orvosi kezelését szeretné támogatni, az megteheti az MBH Bank 72100251-14956935-00000000 (IBAN: HU64 7210 0251 1495 6935 0000 0000, SWIFT: MKKBHUHB ) számlaszámra való utalással.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában