Koncert

2024.07.03. 08:00

Tíz éves a Háklár Banda!

Szeretettel várnak minden érdeklődőt július 5-én, 17 órától Szombathelyen a Szimfónia kávézóba, a Zsinagóga udvarra. Sok meglepetéssel, újdonsággal, nagyszerű vendégzenészekkel, új dalokkal készülnek a nagy napra.

Gombos Kálmán

Forrás: VN

A Háklár Banda egy különleges, családi zenekar; 2014 óta koncerteznek. Ezalatt az idő alatt alakult ki a szövegeik köré font alternatív, jazz, blues – néhol klasszikus zenei – ihletettségű muzsikájuk. A Háklár Banda hajtóereje az egymással való muzsikálás örömében rejlik. Bejárták az ország nyugati felét, számos helyen koncerteztek. Rendszeresen fellépnek szombathelyi kávézókban, rendezvényeken, visszatérő vendégek a Mediawave fesztiválon. Nem az eladhatóságra törekednek – „csupán” örömzenélnek. Szinte bármilyen helyszínen otthonosan érzik magukat: templomban, romkocsmában, színházban, pajtában, az utcán vagy kint a természetben, egy mezőn. Dalaikban minden generációt meg szeretnének szólítani. Énekelnek a szerelemről (vagy épp a szerelem hiányáról), álmodozásról, létezésünk céljainak keresgéléséről…

Vendégzenészek: Háklár Zsófia, Nagy Olivér, Horváth Dániel ’Dudu’, Bujtás Ervin és Németh András ’Kamu’.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában