Világbajnokság Wuxiban

2024.07.29. 07:00

Tizedik helyet szereztek a szombathelyi Lorigo TSE táncosai

Tizedik helyet szereztek a világbajnokságon a szombathelyi táncosok. A kínai Wuxiban a napokban megrendezett ifjúsági standard világbajnokságon magyar bajnokként Alexandru Vatafu - Faludi Eliza képviselte hazánkat, akik 60 induló párosból a középdöntőbe jutva 10. helyen végeztek.

Merklin Tímea

Eskütétel. A rendezők a magyar párost kérték fel hogy mondják el a sportolók nevében az ilyenkor szokásos esküt

Fotó: Lorigo TSE

Harmincnégy országból kvalifikálták magukat a párosok a nemzeti bajnokságokon, és mérték össze tudásukat standard táncokban – tájékoztatott Faludiné Lovas Henriette, a Lorigo TSE elnöke, hozzátéve: nagyon büszkék a világbajnokságon tizedik helyezést elért párosra, gyönyörű eredmény!

Alexandru Vatafu - Faludi Eliza a versenyen. Ők képviselte hazánkat a kínai Wuxiban megrendezett világbajnokságon, a 10. helyen végeztek
Forrás: Lorigo TSE

A  táncosok nem sokat pihennek, hiszen rajtuk kívül a Lorigo TSE további két párosa készül jövő héttől az olaszországi Trevisoban, majd Veronában edzőtábor keretében az év egyik legnagyobb versenyére, a German Openre. Egy héten keresztül Stuttgartban rendezik meg minden korosztály számára a világ egyik legnépesebb versenysorozatát augusztus 13-tól.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában