Voks 2024

2024.08.27. 07:00

A kissomlyói időközi választáson Gulyás Zsanett kapta a több szavazatot - Vele beszélgettünk

Harmadik ciklusát kezdheti meg októbertől Gulyás Zsanett Kissomlyó polgármestere, aki az elmúlt vasárnap megnyerte az időközi választást. Ő 75 szavazatot, kihívója, Csiszár Máté 55 szavazatot kapott.

Gulyás Zsanett: Kissomlyó akkor élhet igazán, ha közösségeket teremtenek

Fotó: Szendi Péter

- Hálás vagyok, hogy bizalmat kaptam a helyiektől és folytathatjuk a közös munkát – kezdte Gulyás Zsanett. – A többes szám nem véletlen, ugyanis Csiszár Mátéval mi nem ellenfelek voltunk, hanem választási lehetőséget adtunk a lakosoknak. Az elmúlt tíz évben vonzóvá tettük falunkat, a megkezdett úton kell tovább haladnunk.

Gulyás Zsanett, már június 9-i választás előtt eldöntötte, hogy a harmadik lesz az utolsó ciklusa. Ehhez most is tartja magát. – A helyem szeretném átadni a fiataloknak. Hiszem, csak úgy lehet az áramlást biztosítani, ha biztosítjuk a helyet az új lendületnek és gondolatoknak. Ennek a lehetőség most ezzel a testülettel meg tudom alapozni. A közösség építése mellett az infrastruktúra fejlesztésre is szükség van. Egyes helyeken meg kell oldanunk a csapadékvíz elvezetését. 

A polgármester aláhúzta, Kissomlyó akkor élhet igazán, ha közösségeket teremtenek, és az önkormányzat a lakosságot meghallgatva, becsülettel, értékeket teremtve teszi a dolgát.

Kissomlyón azért kellett időközi választást tartani, mert június 9-én a két polgármester jelölt egyaránt 67-67 szavazatot kapott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában