Nagy verseny lesz

2024.08.04. 13:47

Huszonöt órás kvízre készülnek Bükön

Huszonöt csapat, 250 játékos, 25 óra – Bükön döntenék meg a megállás nélküli kvízjáték eddigi 24 órás rekordját. A kezdés: augusztus 16-án 17 óra.

Horváth László

Haizler Lászlóné a művelődési ház vezető helyettese és Meskó Krisztián

Forrás: Meskó Krisztián fb oldal

Bükön 2022 ősze óta rendületen népszerűséggel tartanak Meskó Krisztián vezetésével kvízeseteket. A művelődési házba rendszeresen 15-20 csapat gyűlik össze, hogy esténként megtornáztassák az agytekervényeket.

– Azt gondoltuk, mi lenne, ha valami nagyot gurítanánk – kezdte Meskó Krisztán. – Ekkor jött a Guinnes-rekord megdöntésének ötlete. Huszonöt órán át fogunk játszani, azért ennyit, mert a korábbi, megszakítás nélküli játék csúcsideje 24 óra. A kezdés augusztus 16., pénteken 17 órakor lesz. A helyszín a sportcsarnok lesz. A résztvevő 25 csapat mezőnye már kialakult, tízből egyszerre öten lehetnek az asztalnál. Egy kvízforduló hossza 2-2,5 óra.

Az est játékmesterei Tiba Imre, a Quizard kvízhálózat vezetője, valamint Meskó Krisztián vasi kvízmester lesz. A játékot a Guinness-rekordok által delegált felügyelők figyelik, ők hitelesítik a kísérletet. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában