Autósok figyelem!

2024.08.09. 09:16

Javítják az útburkolatot a 86-os főút egy forgalmas vasi szakaszán, sokakat érint majd a forgalmi változás

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. vasvári mérnöksége 2024. augusztus 13-15. között útkarbantartási munkákat végez a 86-os főút Balogunyom település jáki csomópontja és a szombathelyi Körmendi úti körforgalom között.

Vaol.hu

A munkavégzés idején a Körmend felől érkező járművek nem hajthatnak be a 86-os főút érintett szakaszára. Ezért a Körmend irányából Szombathely felé közlekedők Balogunyomban Ják irányába haladhatnak tovább a Balogunyom-Ják-Újperint útvonalon. A Szombathely felől közlekedők zavartalanul haladhatnak a 86-os főúton sebességkorlátozás mellett. A forgalomkorlátozás a VOLÁNBUSZ Zrt. járatait és a megkülönböztető jelzést használó járművek útvonalát nem befolyásolja, azok a munkaterület mellett a munkavégzés ideje alatt is elhaladhatnak. Fontos megjegyezni, hogy amennyiben a technológiának nem megfelelő időjárás lesz, akkor az útkarbantartási munkálatokat más időpontban végzik el a szakemberek, melyről előre tájékoztatják majd a lakosságot.

javítják, Magyar Közút
A Magyar Közút munkatársai augusztus 13 és 15 között javítják az útburkolatot a 86-os főúton
Forrás: MW-archív

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában