Vigasságok és kutyaszépségverseny

2024.08.08. 07:00

Kutyaszépségverseny, egész napos családi programok - idén is jön Ó-Ebergényi Vigasságok

Negyedik éve rendezik meg az Ó-Ebergényi Vigasságokat Vasszécsenyben augusztus 11-én, melynek idén is része a Hobbi Kutyák Szépségversenye, ezt a Pannon Kutyasport Egyesület hívta életre. Sok újdonság lesz, például a kutya-gazdi hasonmás verseny, meglepetéssel is készülnek, érdemes kilátogatni.

Csabai Bernadett

Pillanatkép a tavalyi Hobbi Kutya Szépségversenyről

Forrás: Horváth Desits Nikolett

A Vasszécsenyben található Ó-Ebergényi kastély impozáns kertje ad otthon idén is az Ó-Ebergényi Vigasságoknak. A nap folyamán kézműves vásár, workshopok, arcfestés, mini póni lovaglás, élő csocsó és kertmozi is várja a látogatókat. A gyerekek számára óriás légvárak és több mint 20 féle gyerekjáték biztosít szórakozást. Ha megéheznénk lángossal, kürtős kaláccsal és bográcsban készült ételekkel is készülnek a szervezők.

Az arcfestés korábban is népszerű program volt az Ó-ebergényi Vigasságokon
Az arcfestés korábban is népszerű program volt az Ó-ebergényi Vigasságokon
Forrás: Horváth Desits Nikolett

Ingyenes a belépés az Ó-ebergényi Vigasságokra

A rendezvény 9:00 és 19:00 óra között tart, a belépés ingyenes. így a család minden tagja megtalálja a számára legkedvesebb programot. Az esemény célja, hogy a környékbeli települések lakói számára kellemes kikapcsolódást nyújtson, és erősítse a közösségi összetartozást

A 2020-ban hagyományteremtő szándékkal indított rendezvényre a környező települések szórakozni, kikapcsolódni vágyó apraját-nagyját hívjuk és várjuk - fogalmazott Horváth-Desits Nikolett szervező, az Ó-ebergényi Kastély üzemeltetője.

Az Ó-Ebergényi Vigasságok keretében 15 órától kezdetét veszi a Hobbi Kutyák Szépségversenye, itt értékes nyereményeket kaphatnak a négylábúak és gazdáik. Idén lesz először kutya-gazdi hasonmásverseny, amire már most nagy az érdeklődés, több nevező is van  - tudtuk meg Varga Gábortól, a Pannon Kutyasport Egyesület vezetőjétől. Mint elmondta az idei nyolcadik sajtóreggelin, harmadik alkalommal lesz Hobbi Kutyák Szépségversenye Vasszécsenyben, 2022-ben 17 településről 87 nevezés érkezett, tavaly már 30 településről 103 kutya versengett az első helyekért, köztük külföldről is. 

A nevezés feltételei és a kategóriák a szépségverseny eseményében találhatóak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában