Tanultak

2024.08.31. 07:00

Lufidobok, kezek, lábak - Ilyen volt az első Ráhangoló-dó az Ádám Jenő Zenei AMI-ban

Az Ádám Jenő Zenei Alapfokú Művészeti Iskola Ráhangoló-dó címmel hívta leendő és jelenlegi növendékeit a szünidő utolsó napjaiban egy bemelegítésre, ráhangolódásra.

Vaol.hu

Várunk minden leendő és jelenlegi növendékünket szeretettel egy kötetlen, zenés-játékos programra, ahol együtt készülhetünk az új tanévre. Lesznek izgalmas játékok, meglepő, közös zenélés, érdekes hangszerek bemutatója és még sok más meglepetés. Természetesen a jó hangulat és a barátok sem maradhatnak el! Ne hagyjátok ki, találkozzunk, és kezdjük el együtt a tanévet egy fantasztikus élménnyel!” Ezzel invitálta az Ádám Jenő Jenő AMI a zenei napokra leendő és jelenlegi tanítványait (és szüleiket). Minden pontosan így történt. 

Az augusztus 28-án és 29-én reggel 8-tól délután 4-ig tartó zenei napokon sok játékkal és játékos zenei gyakorlattal idézték fel az Ádám Jenő AMI növendékei az elmúlt tanévben tanultakat, miközben észrevétlenül készültek a szeptember elsejei becsöngetésre. Sok barátság szövődött és újult meg ebben a két napban. A zenei napok közös zenei produkcióval zárultak a zeneiskolában, megnézték-meghallgatták a szülők is. Színre lépett a 27 fős alkalmi együttes, és különleges hangszerek: lufidobok, poharak, kezek és lábak szólaltak meg.

 A Ráhangoló-dó lelke Gregorich Zsófi, az iskola tanára volt, aki férje és kollégája, Kovács Róbert segítségével szervezte a játékokat és a gyakorlatokat kétnapos „színes füzérbe”, a zeneiskola tantestületének hathatós együttműködésével. A Ráhangoló-dó sikere azt sejteti, hogy jövőre folytatás is várható.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában