Helyi közélet

2024.08.25. 07:00

Nyugdíjtanácsadó napra invitálnak

A Magyar Államkincstár és a Pensionsversicherungsanstalt osztrák nyugdíjbiztosítási szerv idén szeptemberben is magyar–osztrák nyugdíjtanácsadó napot szervez Szombathelyen.

Vaol.hu

A rendezvényt azoknak ajánlják, akik Magyarországon és Ausztriában is dolgoztak alkalmazottként vagy vállalkozóként, illetve egyéb jogcím (pl. gyermeknevelés) alapján szereztek magyar és osztrák nyugdíjjogosultságot. A tanácsadó napon ott lesz Budapest Főváros Kormányhivatala, a Magyar Államkincstár és a Pensionsversicherungsanstalt képviselője, így az érdeklődők személyre szóló tájékoztatást kaphatnak a magyar és az osztrák nyugdíjjogosultság feltételeiről és az ezzel kapcsolatos ügyintézési teendőkről. Időpont: szeptember 4. (szerda), 9 és 16 óra között. Helyszín: Szombathely, Kőszegi u. 36–40., Vas Vármegyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály. A részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött, ezt a +36 1 270-8108-as telefonszámon vagy a konzultacio@ allamkincstar.gov.hu elektronikus levelezési címen lehet megtenni – tájékoztatott a Vas Vármegyei Kormányhivatal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában